Aligner

OrthoCorrect
Regelmatig zijn mensen ontevreden over de stand van hun tanden. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. Bent u klaar om uw praktijk en patiëntervaring te transformeren? Bied uw patiënt een verrassend alternatief met OrthoCorrect! 

OrthoCorrect aligners zijn gemaakt van doorzichtige, dunne en warmtegevormde kunststof en maken deel uit van een opeenvolgende reeks die de tanden stap-voor-stap herpositioneren. Deze kleine stapsgewijze veranderingen in de posities van de tanden in elke opeenvolgende aligner, zorgen voor corrigerende krachten die de tanden rechtzetten: een vrijwel onzichtbare manier. Elke aligner (bitje) wordt ongeveer twee weken gedragen voor hij wordt vervangen door de volgende in de reeks. De behandelingsduur is afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt.

Michigan Splint
De Michigan Splint wordt digitaal ontworpen en middels 3D printen vervaardigd. De splint is aan te meten met gebruik van een intra orale scanner, maar u kunt ook conventionele afdrukken aanleveren die wij omzetten naar een digitaal model. Dankzij de digitale productie is de Michigan Splint prijsgunstig, sterk, modelloos leverbaar en snel reproduceerbaar.

U kunt de Michigan Splint makkelijk inslijpen met een grof getande frees, de scherpe randjes zijn goed weg te halen met een chirurgisch mesje. Met een LISKO polijstschijf maakt u de Michigan Splint weer glad.

Informatie?

Wilt u meer weten over aligners? Wij beantwoorden graag uw vragen.