Implantaten

Tandherstel.nl maakt alle denkbare werkstukken, zo ook implantaten voor prothetiek en kroon- en brugwerkstukken. We werken met gerenomeerde implantaat- en materiaalleveranciers.

Implantaatplanning
Wij beschikken over een vakkundig team van dentale softwarespecialisten voor ondersteuning bij het plannen van implantologische behandelingen. Onze planningsoftware stelt u in staat om voorspelbaar te implanteren en is geschikt voor de meest voorkomende implantaatsystemen.

Stegconstructie
Voor edentate patiënten met een sterk geresorbeerde processus worden tegenwoordig alle stegconstructies CAD/CAM vervaardigd. Dit garandeert uiterste precisie, duurzame verankering en een spanningsvrije constructie. Retentie, spraakvermogen, kauwcomfort en esthetiek zijn vanzelfsprekend, maar denk ook aan kleurvariatie, individuele inkleuring of gedeeltelijk opnieuw opbakken van de frontelementen of standaard toegepaste “zelfreinigende” modellatie.

Drukknoppen
Volledige protheses op implantaten met drukknoppen worden geïndiceerd voor edentate patiënten met een sterk geresorbeerde processus. Deze uit hoogwaardig materiaal vervaardigde drukknoppen zijn comfortabel en eenvoudig door uw patiënt te hanteren. Retentie, spraakvermogen, kauwcomfort en esthetiek zijn vanzelfsprekend, maar denk ook aan kleurvariatie, individuele inkleuring of gedeeltelijk opnieuw opbakken van de frontelementen of standaard toegepaste “zelfreinigende” modellatie.

CAD/CAM abutments
Wanneer kiest u voor welke abutment? En wat is het verschil tussen het ene en het andere abutment? Deze vragen komen u vast bekend voor. Dankzij digitale technologie vindt u hierop de antwoorden en zijn CAD/CAM abutments niet meer weg te denken uit de moderne tandheelkunde.

Informatie?

Wilt u meer weten over implantaten? Wij beantwoorden graag uw vragen.