De Tandprotheticus voor uw kunstgebit

 • De prothese specialist voor uw kunstgebit!
 • U kunt bij ons direct terecht zonder doorverwijzing.
 • Maximale vergoeding/samenwerking door alle verzekeringen!
 • Spoedreparatie klaar terwijl U wacht.

Tandherstel.nl is de toonaangevendste specialist in Nederland als het om kunstgebitten gaat

Tandherstel.nl is meer als 30 jaar de kunstgebitten specialist, natuurlijk ook de allernieuwste100% digitale protheses. Wij zijn een Allround tandtechnisch laboratorium. Daarnaast hebben wij 3 tandartspraktijken https://www.centrum-mondzorg.nl/  met hoogwaardige tandtechniek met alle disciplines en specialismen in Uw buurt. Wij bieden in de omgeving daardoor een unieke, snelle en kwalitatief zeer hoogwaardige service. Uw kunstgebit is direct snel klaar, of het nu gaat om reparatie van uw huidige kunstgebit of het maken van een nieuw gebit in 1 dag.

De tandtechnici van Tandherstel werken volgens de 3.0 standaard dat wil zeggen de beste technieken en met de veiligste materialen. Wij zijn de modernste, grootste  prothese ontwerp studio onder licentie van Merz Dental. Optimale 3D technologie waardoor uw kunstgebit de perfecte pasvorm krijgt. U heeft geen last meer van drukplekken en het gebit zit goed en stevig in uw mond. Zo lacht en eet u weer vol zelfvertrouwen!

Natuurlijk bent u bij Tandherstel.nl of bij onze eigen tandartspraktijken waar een deskundige Tandprotheticus voor u klaar staat van harte welkom. U bent aan het juiste adres bel ons vandaag nog op, of wilt u liever eerst iemand spreken? Neem dan contact met ons op via telefoon 0493-569000 U kunt zonder verwijzing van uw tandarts bij ons terecht. Wij hebben de Tandarts of de Tandprotheticus voor U.

Kunstgebit reparatie

Tandherstel.nl en tandprothetiek staat voor unieke kunstgebitten reparatie service. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar vanaf ’s morgens 07.00 uur voor kunstgebit reparatie zodat u nog tijdig op uw werk zult zijn. Na reparatie kunt u weer genieten en perfect functioneren met uw prothese door tandherstel.nl

Volledige gebitsprothese

Onze tandtechnieker ontwerpt uw prothese naar uw wensen en combineren dat met onze tandheelkundige vaardigheden zodat U een prothese krijgt zoals U dit wenst, samen komen we tot een perfect passend en mooi uitziend resultaat.
Meer informatie over de mogelijkheden? Bekijk de voordelen van een gebitsprothese en vergoeding of vraag onze Tandprotheticus deze zal u op een professionele wijze informeren.

Klikgebit, implantaat gedragen prothese

 • Wilt u meer informatie over een implantaat gedragen klikgebit? Aangaande de procedure of kosten? Kom dan gerust eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek waarschijnlijk kunnen de specialisten van tandherstel.nl veel meer voor u doen als U denkt.
 • De prijs van een volledige prothese boven en onder is: € 1.252.29
 • De basisverzekering vergoedt 75%.
 • Blijft dan over 25%, dat maakt: € 313,07 (bent u aanvullend verzekerd krijgt u dit geheel of gedeeltelijk ook vergoed).

Voordelen voor een kunstgebit in 1 dag?

 • Wij gebruiken een speciale klantvriendelijke techniek voor het maken van de individuele afdrukken bij klanten met een hoge kokhalsreflex.
 • Bent u angstig wij zijn zeer ervaren en weten hoe we U kunnen helpen
 • Kort na de behandeling mag U genieten van Uw nieuwe en mooie en stralende tanden
 • Bij een kunstgebit in1 dag loopt U nooit zonder tanden. Het gebit wordt geplaatst op de dag dat uw tanden worden getrokken.

Kosten voor een kunstgebit in 1 dag

Heeft u vragen over een prothese in 1 dag en vraagt u zich af wat de kosten zijn? U ontvangt een vergoeding van minimaal 75% voor de kosten, gewoon vanuit uw basisverzekering! Heeft u naast de basisverzekering nog een aanvullende verzekering afgesloten voor de dekking van overige tandartskosten, is de kans groot dat ook die overige 25% van de kosten gedekt zijn. Het trekken van de tanden of kiezen vallen gedeeltelijk wel onder de eigen zorgkosten. Wij zien direct in onze praktijken hoe u verzekerd bent en kunnen u meteen informeren over de kosten.
persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!  
 
tel+31493569000    mail service@tandherstel.nl    contact icon Contactformulier
omdat

 

                                                                          

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl