tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Digitale prothese

Tegenwoordig wordt steeds vaker een digitale mondscan gemaakt om een prothese te ontwikkelen. Dit verbetert en verkort het arbeidsintensieve en complex proces van tandtechniek aanzienlijk. Maar waar vindt u een expert op het gebied van digitale protheses? Dat is Tandherstel.nl. Als marktleider met laboratoria in onder andere Nederland, Portugal, Spanje, Frankrijk en Duitsland, bieden wij producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Zo ontwikkelen wij onder andere kronen, bruggen en veneers.

Hoe werkt een digitale scan voor een prothese?

Tandherstel.nl heeft het zogenaamde Baltic Denture System ontwikkeld. Dit maakt tandtechnisch werken op digitale wijze mogelijk. Het systeem biedt meerdere voordelen, zoals:

  • Minder arbeidsuren;
  • Grotere precisie;
  • Protheses van de beste kwaliteit.

De patiënt komt naar de praktijk om de afdrukken, die als basis dienen voor een digitale mondscan, te laten maken en later om de prothese te laten maken. Verder is aanwezigheid van de patiënt dankzij dit systeem niet nodig. Het scheelt ook de patiënt dus aanzienlijk veel tijd. Vervolgens zal volkomen digitaal de prothese worden geproduceerd.

Producten van topkwaliteit

Wij streven ernaar enkel en alleen producten van topkwaliteit te leveren. Zo werken wij uitsluitend met hoogwaardige en in Nederland goedgekeurde materialen. Dit levert de beste bruggen, inlays, veneers, protheses en combinatiewerkstukken op. Dit in combinatie met een digitale mondscan zorgt ervoor dat de patiënt een prothese krijgt die perfect past.

Meer informatie over onze digitale mondscan

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over onze werkwijze en de voordelen die dit met zich meebrengt, kunt u tijdens kantooruren bellen naar +31493569000.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl