tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

3D Kunstgebit

Als u een kunstgebit wilt laten maken voor een patiënt van u, wilt u dit het liefst laten uitvoeren door een specialist op het gebied van tandtechniek. Tandherstel.nl is de specialist die u zoekt. Met onze ruime ervaring en kennis wat betreft kroon- en brugwerk en als voorloper op het gebied van digitale prothese, kunnen wij u zeker van dienst zijn bij de productie van een passende 3D gebitsprothese.

3D Kunstgebit van topkwaliteit

Tandherstel.nl levert te allen tijde de beste kwaliteit. Wij produceren onder andere kronen, bruggen, veneers, inlays en protheses. Dit doen wij altijd met hoogwaardige en in Nederland goedgekeurde materialen. Daarnaast passen wij altijd de allernieuwste technieken, zoals het Baltic Denture System, toe. Dit maakt het mogelijk een perfect passende 3D gebitsprothese te produceren.

Baltic Denture System voor de ontwikkeling van 3D gebitsprothese

Wij maken gebruik van het vernieuwende Baltic Denture System. Hiermee is het mogelijk om op digitale wijze tandtechnische werken te produceren. Dit gaat sneller dan op de traditionele manier. Daarnaast is een grotere precisie mogelijk waardoor een 3D kunstgebit van de beste kwaliteit ontstaat. Een complexe en arbeidsintensieve klus is gereduceerd tot een eenvoudig en snel proces, dat een 3D gebitsprothese met een perfecte pasvorm oplevert. Tandherstel.nl loopt voorop op het gebied van digitale ontwikkelingen in de tandtechniek.

Premiumklant worden bij Tandherstel.nl

Wij bieden ons trouwe klanten een extra voordeel. Als u voor ten minste 3.000 euro aan kronen, bruggen of andere producten bestelt bij Tandherstel.nl, benoemen wij u tot premiumklant. U kunt dan genieten van allerlei voordelen, zoals gratis en persoonlijk tandtechnisch advies en de mogelijkheid om geld te besparen en dit te besteden aan het verfraaien van uw praktijk of het scholen van uw medewerkers. Dat maakt het extra aantrekkelijk om bij ons een 3D kunstgebit te bestellen. Wacht daarom niet langer en bestel een 3D gebitsprothese bij Tandherstel.nl. Dit kan telefonisch via +31493569000. Het is ook mogelijk eerst een offerte aan te vragen. 

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl