tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

3D Tandtechniek

Tandherstel.nl is dé specialist op het gebied van 3D tandtechniek. Wij hebben een eigen tandtechnisch laboratorium waar onder andere kronen en bruggen worden ontwikkeld. Deze bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen aan klanten wereldwijd. Inmiddels zijn wij zelfs marktleider op het gebied van tandheelkundige restauraties met laboratoria in onder andere Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Tandherstel.nl is hét centrum voor moderne 3D tandtechniek

Wij leveren een divers aanbod producten, waaronder kronen, bruggen, inlays, veneers en combinatiewerkstukken. Deze zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en in Nederland goedgekeurde materialen. Bovendien zijn onze producten zeer scherp geprijsd. U kunt tot maar liefst zestig procent besparen op de inkoop van 3D tandtechniek. Toch zijn de kwaliteit en garantie minstens even goed als die van andere leveranciers die een hogere prijs vragen voor hun producten.

Digitale ontwikkeling in 3D tandtechniek

Er hebben in de afgelopen jaren veel veranderingen plaatsgevonden in de 3D tandtechniek op digitaal gebied. Daarvoor is het Baltic Denture System ontwikkeld. Dit systeem maakt het mogelijk om het produceren van 3D tandtechniek aanzienlijk sneller en beter te laten verlopen. Onze ervaring in digitale technieken maakt dit mogelijk. Als u meer wilt weten over onze dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen via +31493569000. Onze medewerkers staan u dan graag te woord. 

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl