tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Kostprijs implantaat

Wilt u graag weten wat de kostprijs is voor een implantaat? Dat is afhankelijk van het tandtechnisch centrum dat u inschakelt. Wanneer u kiest voor Tandherstel.nl kunt u rekenen op een zeer scherpe kostprijs. Wij staan bekend om de hoge kwaliteit en lage kostprijs voor al onze producten, zoals kronen, bruggen en implantaten.

Scherpe kostprijs voor kwalitatieve implantaat

Een implantaat is onderdeel van een kunstgebit. Veel mensen met een kunstgebit hebben er last van dat deze na verloop van tijd niet meer goed past en losser gaat zitten. Een klikgebit is dan een oplossing. Deze wordt vastgeklikt in implantaten, waardoor het steviger vast blijft zitten. Bij Tandherstel.nl kunt u een dergelijk implantaat op maat laten maken voor een zeer lage kostprijs. Wij verzekeren u een flinke besparing. Het is zelfs mogelijk tot zestig procent op de inkoop van een implantaat te besparen. Toch lijdt de kwaliteit absoluut niet onder deze lage kostprijs. Wij garanderen een uitstekend implantaat dat zorgt dat het kunstgebit perfect past.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een implantaat en de kostprijs, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer +31493569000.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl