tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Kostprijs tandprothese

De kostprijs voor een tandprothese is zeer scherp wanneer u kiest voor Tandherstel.nl. Wij zijn specialist in kroon- en brugwerk en leveren onze producten tegen lage kostprijzen. Deze lage prijzen hebben geen invloed op de kwaliteit die wij leveren. Deze is altijd uitstekend. Bent u benieuwd naar de kostprijs van een gebitsprothese van Tandherstel.nl? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kostprijs en kwaliteit maken tandprothese van Tandherstel.nl aantrekkelijk

Tandherstel.nl is marktleider op het gebied van hoogwaardige tandheelkundige restauraties. Wij zijn niet alleen succesvol in Nederland, maar ook in andere landen, zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk. Hier zijn ook enkele van onze laboratoria gevestigd. Wij hebben zelfs een laboratorium in China. Wij streven ernaar ons voortdurend te verbeteren en ontwikkelen telkens innovatieve manieren voor de tandtechniek. Op deze manier zijn wij in staat tegen een scherpe kostprijs een kwalitatieve tandprothese te maken.

Waarom kiezen voor Tandherstel.nl?

U vraagt zich wellicht af wat Tandherstel.nl nu eigenlijk uniek maakt en waarom u een gebitsprothese bij ons zou moeten bestellen. Er zijn meerdere redenen om een gebitsprothese bij ons te bestellen naast de scherpe kostprijs. Zo belonen wij bijvoorbeeld ook onze trouwe klanten door middel van het premiumprogramma. Wanneer u maandelijks voor ten minste 3.000 aan producten koopt bij ons, wordt u premiumklant. U krijgt dan nog meer service. Daarnaast hebben wij veel ervaring in digitale technieken. Wij werken zelfs met het relatief nieuwe Baltic Denture System voor het produceren van een gebitsprothese tegen een scherpe kostprijs. Dit vermindert de arbeidsuren en zorgt voor grotere precisie.

Offerte aanvragen

Als u benieuwd bent naar de kostprijs voor de tandprothese die u graag zou willen laten produceren, kunt u bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij kunnen tegen kostprijs ook een showmodel van de gebitsprothese maken, zodat u deze eerst aan uw patiënt kunt voorleggen. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via +31493569000.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl