tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Tandprothese maken

Een tandprothese laat u maken door een professioneel tandtechnisch centrum zoals Tandherstel.nl. Wij zijn specialist in kroon- en brugwerk en leveren onze producten in Nederland, maar ook het buitenland. Wij vinden een aantal zaken zeer belangrijk. Zo geven wij al onze klanten persoonlijke aandacht en technisch advies., bieden wij ondersteuning op locatie en hebben wij ervaring in digitale technieken. Dit heeft ons tot marktleider gemaakt in Europa.

Hoe kunnen wij voor u een tandprothese maken?

Tegenwoordig maken we vaak gebruik van digitale technieken om een tandprothese te maken. Dit maakt deze ooit zo complexe en arbeidsintensieve klus veel gemakkelijker. Wij gebruiken het Baltic Denture System om dit proces aanzienlijk in te korten en te verbeteren. Het zorgt voor minder arbeidsuren, maar ook voor grotere precisie. Zo is het mogelijk een perfect passende tandprothese te maken. Dat is fijn voor u en de patiënt.

Besparing van zestig procent

Bij Tandherstel.nl maken wij een tandprothese voor u tegen een zeer scherpe prijs. Het is zelfs mogelijk om maar liefst zestig procent te besparen op de inkoop van tandtechniek. Heeft u interesse in onze tandtechniek? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31493569000. Wij adviseren u graag en helpen u de best passende tandprothese te maken.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl