tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Tandtechnisch lab

Bent u op zoek naar een tandtechnisch laboratorium in omgeving Eindhoven, Brabant? Dan is tandheelkundig laboratorium Tandherstel.nl u graag van dienst. Wij staan bekend als specialist in tandtechniek, waaronder kroon- en brugwerk. Wij hebben een sterke reputatie in binnen- en buitenland. U vindt onze laboratoria in diverse Europese landen, zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje, en zelfs in China. Ons tandtechnisch lab in Nederland is voortdurend bezig met innovatie en streeft ernaar producten van de hoogst haalbare kwaliteit te ontwikkelen. Wanneer u meer wilt weten over onze werkwijze, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons tandtechnisch centrum.

Tandtechnisch lab dat topkwaliteit levert

In ons tandtechnisch laboratorium in omgeving Eindhoven, Brabant, staat de ontwikkeling van tandtechniek altijd voorop. Wij innoveren voortdurend. Op deze manier zijn wij in staat producten van de beste kwaliteit te leveren. Het assortiment van ons tandheelkundig laboratorium bestaat onder andere uit:

  • Kronen;
  • Bruggen;
  • Inlays;
  • Veneers;
  • Protheses;
  • Combinatiewerkstukken.

Al deze producten worden in onze laboratoria ontwikkeld en vervaardigd uit hoogwaardige en in Nederland goedgekeurde materialen. Wij houden ons bij de productie altijd aan de door de wet verplichte voorwaarden voor het vervaardigen van medische producten. Daarnaast houden wij ons ook aan de Europese regelgeving. Ons tandtechnisch lab biedt topkwaliteit voor de beste prijs.

Digitale ontwikkeling in de tandtechniek

De tandtechniek verandert voortdurend. Er zijn steeds meer digitale ontwikkelingen zichtbaar. Ook ons tandtechnisch centrum houdt zich hier vaker mee bezig. Zo werken wij sinds kort met het Baltic Denture System. Hiermee kunnen tandtechnische werken op digitale wijze worden geproduceerd. Dit levert zowel de tandtechnicus als patiënt voordelen op. Zo kan de tandtechnicus sneller en met grotere precisie werken. Zo ontwikkelt hij of zij protheses van de beste kwaliteit. Daarnaast hoeft de patiënt nog maar twee keer naar de tandartspraktijk te komen. Eenmaal om afdrukken te maken en vervolgens om de prothese te laten maken. Ook de patiënt is dus minder tijd kwijt dankzij deze ontwikkeling. Dankzij de mogelijkheid tot een complete digitale productie van een prothese is ons tandheelkundig laboratorium in staat veel efficiënter te werken.

Besparing op de inkoop van tandtechniek

Over het algemeen zijn producten zoals kronen, bruggen, veneers en inlays niet goedkoop. Ons tandtechnisch centrum maakt het echter mogelijk om tot maar liefst zestig procent te besparen op de inkoop van tandtechniek. Deze besparing kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw praktijk te verfraaien of verbeteren. Ook kunnen patiënten meerdere behandelingen ondergaan zonder dat per saldo meer betaald hoeft te worden. Ook uw patiënten profiteren dus van de scherpe prijzen die ons tandtechnisch laboratorium in omgeving Eindhoven, Brabant, hanteert.

U kunt van nog meer voordeel profiteren als premiumklant

Speciaal voor onze trouwe klanten hebben wij een premiumprogramma ontwikkeld. Als u maandelijks voor ten minste 3.000 euro aan kronen, bruggen en/of protheses koopt bij ons tandtechnisch lab, wordt u premiumklant. U kunt dan rekenen op nog meer service. Wij geven bijvoorbeeld persoonlijk tandtechnisch advies op locatie. Neem voor meer informatie over ons premiumprogramma contact met ons tandheelkundig laboratorium op.

Een offerte aanvragen

Als u overweegt een kroon, brug of prothese te bestellen bij ons tandtechnisch laboratorium voor professionele tandtechniek in omgeving Eindhoven, Brabant, kunt u eerst een offerte aanvragen. Op deze manier kunt u de kosten van verschillende tandtechnische centra vergelijken. Het is ook mogelijk om eerst tegen kostprijs een showmodel te leveren die u voor kunt leggen aan uw patiënt. U bent er daarna zeker van dat het product volledig voldoet aan de wensen van uw patiënt. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over onze producten of service? Neem dan telefonisch contact op met ons tandtechnisch centrum via +31493569000.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl