tel+31493569000 mail service@tandherstel.nl contact icon Contactformulier
omdat

Veneers Nederland

Veneers, ook wel facetten, facings of schildjes genoemd, worden steeds populairder in Nederland. Er zijn veel voordelen verbonden aan veneers. Het gaat dan om het gemak waarmee veneers kunnen worden geplaatst, maar ook de lage kostprijs speelt mee. Tandherstel.nl is dé specialist in tandtechniek en producent van veneers en andere tandtechnische producten zoals kronen, bruggen en inlays.

Productie van veneers in Nederland en buitenland

Tandherstel.nl is marktleider op het gebied van tandtechniek. Wij bezitten meerdere laboratoria in Europa, waaronder in Nederland, Duitsland, Spanje en Portugal. Daarnaast werken wij nauw samen met laboratoria in Azië. Zo combineren wij het beste van lokale en globale kennis. Op deze manier kunnen wij veneers van de hoogste kwaliteit produceren tegen een lage kostprijs. Deze veneers leveren wij aan klanten in Nederland en buitenland.

Wat maakt veneers zo aantrekkelijk?

Veneers zijn nog relatief onbekend bij het grote publiek. Toch werken steeds meer tandheelkundigen ermee. Ze hebben dan ook meerdere voordelen. Veneers zijn zeer dun, waardoor ze op bestaande tanden kunnen worden geplaatst. Tanden hoeven niet vooraf gevijld worden. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien is het mogelijk veneers volledig op maat te maken. Ondanks de vele mogelijkheden zijn veneers bij Tandherstel.nl verkrijgbaar tegen een zeer lage kostprijs.

Veneers kopen bij Tandherstel.nl in Nederland

Onze Nederlandse klanten kunnen contact opnemen met onze vestiging in Nederland om veneers te bestellen tegen een lage kostprijs. Wanneer u premium klant wordt, kunt u hiervoor gebruikmaken van de digitale orderbon, welke werkt met de meest gangbare tandartspraktijksoftware. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via +31493569000.

persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl