Tevreden patiënten en een goede omzet

Het gezondheidssysteem in Nederland biedt weinig speelruimte voor creatief ondernemerschap. Toch kunt u door samen te werken met tandherstel.nl uw patiënten meer service bieden zonder dat ze daarvoor uiteindelijk meer betalen. Daarvan profiteren uw patiënten. 

Wij maken kronen, bruggen en implantaten tegen een zeer gereduceerd tarief. Zo kunt u wel tot zestig procent besparen op de inkoop van tandtechniek voor uw patiënt die hierdoor binnen zijn of haar budget extra behandelingen kan ondergaan zonder dat hij daarvoor per saldo meer betaalt. Zo zorgen we samen voor tevreden patiënten.

Onze kronen en bruggen zijn weliswaar voordeliger dan die van andere leveranciers, maar de kwaliteit en garantie die wij bieden is minstens zo goed. We werken uitsluitend met de beste materialen en de allernieuwste technieken. Waaronder lasermelting en 100% digitale protheses Vraag rustig voor referenties van collega's aan ons. 

Natuurlijk vervaardigen wij ook alle tandtechnische constructies en restauraties in ons eigen Nederlands laboratorium in Deurne met de allerbeste tandtechnici die ook gecertificeerd zijn maar ook een vakdiploma hebben. We leiden immers jonge mensen op tot volwaardig tandtechnicus. De behandelaar of patiënt mag dus kiezen waar de werkstukken vervaardigd dienen te worden met het passende tarief.
persoonlijke aandacht

persoonlijke
aandacht

technisch advies

technisch
advies

ondersteuning

ondersteuning
op locatie

het beste

het beste van
lokaal en globaal

hoogwaardig

hoogwaardige
materialen ISO en TÜV

ervaring

ervaring in
digitale technieken

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag verder!  
 
tel+31493569000    mail service@tandherstel.nl    contact icon Contactformulier
omdat

 

                                                                          

logo tandherstel

Tandherstel.nl
Fabriekstraat 30
5753 AH Deurne

T: 0493 - 569000
E: service@tandherstel.nl